จุดมุ่งหมายในการทำงาน (Career Objective)

จุดมุ่งหมายในการทำงาน (Career Objective)

By: BestjobInTh Team | 27 พฤษภาคม 2562 | 394,785 views | 7404 shares


ในการเขียนเรซูเม่ สิ่งแรกที่คุณจะได้เขียนก็คือ Career Objective หรือแปลเป็นไทยได้ว่าจุดมุ่งหมายในการทำงาน หรือเป้าหมายในการทำงาน ทั้งสองมีความหมายที่เหมือนกันนั่นเอง

ในขณะเดียวกัน เวลาสัมภาษณ์งาน คุณก็มักจะโดนถามด้วยคำถามนี้เสมอๆ ไม่ว่าจะไปสมัครงานบริษัทไหน รวมไปถึงคำถามประเภทที่ว่า คุณคิดว่าในอีก 5 ปีคุณจะทำอะไรอยู่ สองคำถามนี้ถึงแม้ว่าตามรูปประโยคแล้วจะถามไม่เหมือนกัน แต่ในแง่ความหมายแล้ว ถือว่าถามในสิ่งเดียวกันนั่นเอง จุดมุ่งหมายนี้ถือว่าเป็นคำถามมาตรฐานในคู่มือที่จะสัมภาษณ์ผู้สมัครงานเลย

จุดมุ่งหมายในการทำงาน

ในวันนี้ทีมงานเบสต์จ๊อบได้รวบรวมข้อมูลมาให้ผู้ที่กำลังสนใจจะสมัครงานได้อ่านกันอย่างละเอียด เจาะลึกทุกประเด็น ตอบทุกข้อสงสัยเลยทีเดียวครับ พร้อมแล้วก็ไปอ่านกันเลย

จุดมุ่งหมายในการทำงานคืออะไร?

จุดมุ่งหมายในการทำงาน คือการที่เราสามารถตอบได้ว่า เราจะทำงานไปเพื่ออะไรกัน แน่นอนว่าแต่ละคนต่างก็มีเป้าหมายที่แตกต่างกันไปของแต่ละบุคคล ไม่ว่าจะเป็นเงิน ความก้าวหน้าทางการงาน หรือความก้าวหน้าในสายงาน ฯลฯ ขอแค่เป็นจุดมุ่งหมายในการทำงานที่ส่งผลดีต่อตัวเอง และบริษัท ถือว่าดีหมดครับ

ความสำคัญของจุดมุ่งหมายในการทำงาน

จุดมุ่งหมายในการทำงานมีความสำคัญเป็นอย่างมาก เนื่องจากว่าในการเขียนเรซูเม่ และการสัมภาษณ์งาน โดยเฉพาะสำหรับนักศึกษาจบใหม่ รวมไปถึงนักศึกษาฝึกงาน เนื่องจากว่าพนักงานบุคคลมองว่า นักศึกษากลุ่มนี้มีการเปลี่ยนงานบ่อย มีการเปลี่ยนใจ หรือเปลี่ยนแนวทางในการทำงานที่เร็ว ส่วนใหญ่จะไม่ถึง 1-2 ปี และจะส่งผลให้พนักงานบุคคลจะต้องหาพนักงานใหม่มาแทนหลังจากนักศึกษาจบใหม่กลุ่มนี้ย้ายงานกันเร็ว จุดมุ่งหมายในการทำงานจึงเป็นสิ่งหนึ่งที่สามารถแยกให้เห็นตั้งแต่ในขั้นตอนสมัครงานเลยว่า ผู้สมัครงานคนนี้ดีพอหรือไม่

จุดมุ่งหมายในการทำงานที่ดีประกอบไปด้วย

1.การมีเป้าหมายที่ชัดเจน ไม่โลเล

การวางแผนทุกอย่างจะต้องเริ่มจากการที่เราตั้งเป้าหมายอย่างชัดเจน การทำงานก็เช่นกัน ที่เราจะต้องสร้างเป้าหมายที่ชัดเจนว่า ตกลงเราอยากเป็นอะไรในการทำงาน ตัวอย่างของเป้าหมายที่ดีคือเป้าหมายที่ทำให้ตัวเราภูมิใจกับมัน และ win-win ทั้งตัวเองและบริษัท เช่น

 • การเป็นพนักงานแนวหน้าของบริษัท
 • การต้องการเป็นที่รู้จักในวงการ
 • การสร้างสินค้าใหม่ หรือกลุ่มตลาดใหม่ให้กับบริษัท

ในทางตรงกันข้าม เราไม่ควรจะตั้งเป้าหมายที่โลเลเช่น อยากลองทำดู หรือ อยากเปลี่ยนงาน แต่ยังไม่รู้จะทำอะไร พวกนี้ถือว่าเป็นตัวอย่างเป้าหมายที่แย่ ถ้าตรวจพบว่าตัวเองใส่เป้าหมายที่มีความโลเลลงในเรซูเม่ก็ให้รีบลบทิ้งเสียก่อนที่จะส่งครั้งถัดไป

อีกเป้าหมายที่มีนักศึกษาใส่มาบ่อย แต่สร้างความลำบากให้กับพวกเขาจากความผิดพลาดนี้ คือเป้าหมายประเภทที่ไม่สนใจคนอื่น หรือต้องการจะกดคนอื่นลงมา เช่น ผมอยากเป็นเจ้าของบริษัทนี้ หรือดิฉันอยากจะทำงานของคุณ (ผู้สัมภาษณ์งาน) เป็นต้น

2.มีการแสดงแรงบันดาลใจอย่างเห็นได้ชัด

จุดมุ่งหมายในการทำงานที่ดีจะต้องสะท้อนถึงตัวคุณ ว่าลึกๆแล้วคุณให้ความสำคัญกับอะไรมากที่สุด ตัวอย่างเช่นศิลปินวาดรูปผู้โด่งดังมักจะมีแรงบันดาลใจในการสร้างผลงานขั้นสุดยอดที่ได้รับการยอมรับจากศิลปินท่านอื่นๆและผู้เสพย์ศิลปะจำนวนมาก จนได้รับรางวัลในระดับประเทศ และไม่ใช่แค่สร้างผลงานออกมาเพียงชิ้นเดียว แต่มีความกระหายที่จะสร้างผลงานใหม่ๆอยู่ตลอดเวลาเลยทีเดียว นี่ถือว่าเป็นหนึ่งในตัวอย่างของแรงบันดาลใจที่ดีอีกตัวอย่างหนึ่ง

3.มีการพัฒนา กระหาย กระตือรือร้นอยู่เสมอ

จุดมุ่งหมายที่ดีจะต้องไม่หยุดนิ่ง และมีการพัฒนาการอยู่เสมอๆ เคยมีผู้สมัครงานเป็นนักศึกษาจบใหม่คนหนึ่งใส่จุดมุ่งหมายในการทำงานลงมาว่า "ต้องการจะเป็นผู้จัดการ" และเขาสามารถทำได้จริงเมื่อเวลาผ่านไป 3 ปี ซึ่งถือว่าเร็วมากสำหรับนักศึกษาจบใหม่ที่เป็นผู้จัดการได้ตั้งแต่อายุประมาณ 24-25 ปี แต่กลับกลายเป็นว่าพอเขาได้เป็นผู้จัดการแล้ว ไฟในตัวมันก็มอดลง ไร้ซึ่งเป้าหมาย หลังจากผ่านไปอีก 10 ปีเข้าก็ยังเป็นเพียงผู้จัดการอยู่ ในขณะที่เพื่อนๆร่วมรุ่นของเขาได้เลื่อนขั้นไปเป็นผู้ช่วยรองกรรมการผู้จัดการกันหมดแล้ว

4.มีการกำหนดเป้าหมายระยะ สั้น-กลาง-ยาว

การตั้งจุดมุ่งหมายก็เหมือนกับการเดินทางไปสู่ความสำเร็จ เมื่อเราทราบว่าจุดนี้เรายืนอยู่ตรงไหน และเราจะเดินทางไปที่ไหนแล้ว เราก็สามารถลงลึกไปในส่วนของรายละเอียดได้ว่าในการเดินทางเราจะผ่านจุดเซฟจุดไหนบ้าง ซึ่งเป็นหลักของการวางแผนการเดินทางที่ดีนั่นเอง

เป้าหมายระยะสั้น (2-3 เดือน) ให้เราลองตั้งเป้าหมายง่ายๆว่าเราจะทำงานอะไรเสร็จบ้าง จะคิดสิ่งใดใหม่ๆออกมาบ้าง หรือเราจะเรียนรู้อะไรใหม่ๆเพื่อให้การทำงานมีประสิทธิภาพมากขึ้นได้บ้าง

เป้าหมายระยะกลาง (2-3 ปี) ให้เราลองตั้งเป้าหมายง่ายๆที่โฟกัสไปที่การเลื่อนขั้น เลื่อนตำแหน่ง หรือถ้าบริษัทเลื่อนขั้นยากก็โฟกัสไปแค่ที่การเลเวลอัพของตัวเราเองก็ได้ ว่าภายใน 2-3 ปี เราจะเติบโตไปถึงจุดไหน

เป้าหมายระยะไกล (5-10 ปี) เป้าหมายระยะยาวนี้จะกินเวลาหลายปี บางครั้งก็อาจจะเป็นสิบปีหรือมากกว่า เป้าหมายระยะไกลนี้จะต้องมาในเส้นทางเดียวกันกับเป้าหมายระยะสั้นและกลาง เป้าหมายระยะยาวควรจะเป็นเรื่องที่ยิ่งใหญ่หน่อย เช่นว่าคุณต้องการเข้าไปอยู่ในระดับบริหารของบริษัทให้ได้ หรือคุณต้องการที่จะเป็นเซลที่สร้างยอดขายได้อันดับ 1 ของบริษัทนั่นเอง

5.เป็นจุดมุ่งหมายในทางบวก

จุดมุ่งหมายที่ดีจำเป็นจะต้องเป็นจุดมุ่งหมายในทางบวก เสมือนเราเลเวลอัพในเกมไปเรื่อยๆ ไม่มีใครอยากจะเลเวลดาว์น หรือเก่งน้อยลงหรอก จริงไหมครับ? ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในทางบวกของแต่ละคนก็แตกต่างกันไปในแต่ละสายงาน แต่ส่วนมากแล้วมักจะไปในทางเดียวกันเช่น ต้องการเติบโตในสายงาน ต้องการมีผลงานเป็นอันดับต้นๆในบริษัท เป็นต้น

ส่วนจุดมุ่งหมายในทางลบ ที่อยากให้พวกเราทุกคนหลีกเลี่ยงกันคือจุดมุ่งหมายที่ทำให้คนอื่น หรือบริษัทเสียหายไม่ว่าจะในระยะสั้นหรือระยะยาว เช่น "อยากจะเรียนรู้ทุกอย่างของบริษัท แล้วออกไปเปิดบริษัทใหม่มาแย่งลูกค้า" หรือ "อยากจะเป็นแนวหน้าในวงการ เพราะเกลียดคู่แข่งคนนี้" เป็นต้น

ลองใช้เครื่องมือสร้างเรซูเม่ของเบสต์จ๊อบสิครับ ฟรีและดีด้วย
สร้างเรซูเม่ฟรี

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงาน

จุดมุ่งหมายในการทำงานส่วนมากแล้วมักจะแบ่งออกตามสายงานของตัวเอง แล้วจะไม่ค่อยข้ามสายงานกัน แต่โดยรวมๆแล้วก็มีจุดมุ่งหมายในการทำงนที่ทุกสายงานสามารถใช้ร่วมกันได้ ใครสนใจก็ก้อปเอาไปใช้ได้เลยครับ

จุดมุ่งหมายในการทำงานทั่วๆไป ที่ใช้ได้ทุกสายงาน

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานที่ทุกสายงานสามารถนำไปใช้ได้เลย เป็นจุดมุ่งหมายกว้างๆที่เหมาะกับทุกคน แต่ถ้าคุณเรียนจบมาในสายงานเฉพาะทางล่ะก็ ให้ลองดูจุดมุ่งหมายในการทำงานเฉพาะสายงานของตัวเองดูก่อนนะครับ ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. To secure a challenging position in a reputable organization to expand my learnings, knowledge, and skills.
 2. Secure a responsible career opportunity to fully utilize my training and skills, while making a significant contribution to the success of the company.
 3. Seeking an entry-level position to begin my career in a high-level professional environment.
 4. To secure employment with a reputable company, where I can utilize my skills and business studies background to the maximum.
 5. Seeking a challenging career with Bestjob.in.th Inc.
 6. A highly organized and hard-working individual looking for a responsible position to gain practical experience.
 7. To make use of my interpersonal skills to achieve goals of a company that focuses on customer satisfaction and customer experience.

งานการตลาด

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานการตลาด [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Highly motivated individual and a certified digital marketer with strong SEO and SEM skills, attention to detail, and a solid online marketing background looking to obtain a position of SEO Specialist with Bestjob.in.th Inc. company.
 2. A resourceful individual with a proven track record in implementing successful marketing strategies, boosting organic traffic, and improving search rankings seeks a position of
 3. Marketing Associate at Bestjob.in.th Inc. company to maximize brand awareness and revenue through integrated marketing communications.
 4. An MBA with specialization in online marketing, working knowledge of Google Analytics and Adwords, and 4 years experience in developing and managing marketing campaigns seek the role of Online Marketing Manager with Bestjob.in.th Inc. to provide thought leadership and implement best practices for digital marketing.
 5. Seeking the role of Social Media Marketing Manager at Bestjob.in.th Inc. to utilize my 6 years of social media, content development, and project management experience in identifying trends, engaging users and increasing brand awareness through unique and innovative marketing strategies and campaigns.
 6. A highly creative thinker, grammar Nazi, and social media enthusiast seek the position of Social Media & Content Marketing Analyst to transform technical and digital information and processes into influencial stories.
 7. Result focused individual with a strong understanding of traditional and digital marketing desires to work as a Marketing Associate with Bestjob.in.th Inc. to effectively handle offline and online marketing activities.

การเงินการธนาคาร

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานการเงินการธนาคาร [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Ambitious and self-motivated individual with 4 years of professional experience, excellent knowledge of financial modeling and reporting, and working knowledge of Tally and SAP seek a position of Finance and Accounts Manager at Bestjob.in.th Inc. Hold an MBA in Finance from Joblnw University.
 2. Seeking a position of Junior Financial Analyst to work in a fast-paced and challenging environment, where 5 years of experience, solid analytical and quantitative skills, accompanied with a strong passion for the finance industry can be put to use to enable accurate financial decision-making.
 3. Seeking a rewarding Entry Level Financial Analyst position with Bestjob.in.th Inc. to utilize learnings in financial reporting, forecasting, and planning and knowledge of accounting software.
 4. A recent finance graduate looking for a position of Accounting and Financial Analyst to maximize learnings and experience with valuable accounting tools and systems to derive an accurate analysis of data from multiple sources.
 5. Desirous of making a career in Financial Management at Bestjob.in.th Inc. to gain experience in multiple financial functions. Possess industry-recognized certifications.
 6. Energetic individual looking to showcase excellent presentation skills and transform theoretical knowledge of banking principles into practical applications of current and saving Account Opening, Wealth Management, and Forex Transactions.
 7. An enthusiastic individual seeking an entry-level position in a banking firm where I can use my negotiation and communication skills to achieve sales target. An MBA in Finance from Joblnw University.
ฝากประวัติงานฟรีที่เบสต์จ๊อบ
ฝากประวัติฟรีวันนี้ แล้วรอรับข้อเสนอตำแหน่งงานดีๆ อย่างไม่ขาดสาย
ฝากประวัติที่นี่

งานบัญชี

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานบัญชี [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Detail-oriented accountant seeks a similar position at Bestjob.in.th Inc. to further enhance my knowledge of tax and accounting software, computation, problem-solving, and analytical skills.
 2. Seeking a position of accountant in your organization to utilize my educational qualification, bookkeeping, and analytical skills for mutual growth and success.

งานขาย

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานขาย [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Collaborative and result-oriented individual with an ability to generate high-quality leads and convert them into sales desires to work at Bestjob.in.th Inc. as a Business Development and Sales Executive.
 2. Desirous of the position of Junior Sales at Bestjob.in.th Inc.. where skills and expertise can be utilized to increase profitability and annual sales volume. Possess professional sales certifications, sales qualities, and superior communication skills.

งานไอที

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานไอที [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Looking for a challenging role in a reputable organization to utilize my technical, database, and management skills for the growth of the organization as well as to enhance my knowledge about new and emerging trends in the IT sector.
 2. Desirous of an IT Service Management role in a challenging workplace that welcomes innovative ideas and offers growth opportunities and positive environment for accomplishing projects. Hold B.Tech in Computer Science from Joblnw University.
 3. IT Technology Manager with several years of experience and a strong grasp of Cloud Computing SaaS, PaaS, IaaS fundamentals and experience in designing and implementing solutions is looking for a similar role and position in a progressive organization.
 4. An excellent academic record, ability to understand and test software, working knowledge of Azure, and a strong understanding of core internet technologies. I seek to work as a System Engineer to further my knowledge in the IT domain and utilize my skills.

ครูและอาจารย์

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานด้านการศึกษา (ครูและอาจารย์) [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Seeking the position of Elementary English Teacher in a progressive institution to apply my strong knowledge of the subject and help students attain their highest potential.
 2. Highly energetic and committed professional teacher with strong academic background and practical experience in modern and innovative teaching techniques seeks to provide top quality knowledge to students.
 3. An organized professional teacher with strong subject knowledge, classroom management skills, and practical experience seeks to provide high-level teaching lessons to students.

งานบุคคล

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานบุคคล [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Desire an HR coordinator position to put my experience and knowledge of negotiation, HR policy-making, and conflict resolution in use at Bestjob.in.th Inc..
 2. A recent graduate in Human Resource Management, looking for an Entry Level Human Resource Administration position with Bestjob.in.th Inc. to utilize high-level communication skills, leadership abilities, clerical skills, and knowledge of the domain.
 3. Secure a responsible position in the HR department, sharing my 4 years of experience in end-to-end recruitment and sourcing, performance management and employee engagement framework, along with interpersonal skills and an ability to work across multiple stakeholders to further the growth of the company.

งานสถาปนิก

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานสถาปนิก [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Innovative and result-driven creative Designer with remarkable experience in designing AutoCAD floor plans, elevations, and ceiling plans is looking for similar roles and responsibilities in a challenging environment of the hospitality industry.
 2. Seeking a position of Junior Architect to assist clients with the preparation and submission of construction and zoning documents. Possess hands-on experience in developing electronic drawing documents for large-scale residential and commercial projects.

งาน Supply Chain

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งาน Supply Chain [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Professional Logistics Coordinator with proven expertise in Data Management, Contract Negotiation, and ensuring a smooth shipper and carrier communication. Looking to obtain Managerial position with Bestjob.in.th Inc.

งานนักข่าว/คอลัมนิสต์

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานนักข่าว/คอลัมนิสต์ [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Looking for a News Reporter position with a reputed media house where gathering and reporting information on several matters within strict deadlines are primary job responsibilities. Dedicated and energetic professional with 3 years of experience, open to working in a 24/7 environment.
 2. A Mass Communication graduate with 2 years of full-time experience working as a journalist for a local daily newspaper and covering spontaneous and anticipated news for online and print media. Looking for a challenging role in a growth-conducive environment where hard work receives rewards and recognition.

งานด้านการแพทย์ พยาบาล และสุขภาพ

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานด้านการแพทย์ [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ ดูด้วยนะครับว่าตัวเองมีใบอนุญาตตามตัวอย่างหรือเปล่า อย่าแอบอ้างนะ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. Licensed Physical Therapist practitioner with expertise in treating children and adults for mitigating physical disabilities, injuries, and illnesses is looking for a rewarding and challenging environment in offices, hospitals, and nursing homes to work for the betterment of overall human well-being.
 2. Looking for a rewarding role as a Registered Nurse in hospital, nursing homes, or similar settings to provide quality healthcare services to patients and educate them about various health conditions. A dedicated team player, willing to work in both night and morning shifts.
 3. An Orthopedic surgeon who holds expertise in treating musculoskeletal diseases, deformities, and injuries in patients with both surgical and non-surgical methods. Hands-on experience with the latest technology, a strong background of working in reputed India based hospitals and clinical settings from last 10 years looking for a similar position in the hospital of international repute.
 4. An experienced and focused Pharmacist Assistant with relevant experience in delivering pharmaceutical support, counsel, and services to varied patients. Excellent data entry skills and stock management skills. Willing to work in same capacities in a reputed clinical setting.

งานวิศวกร

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานวิศวกร [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. BSc in Mechanical Engineering from Joblnw University with 2 years of professional experience at Bestjob.in.th Inc. Willing to find a relevant opportunity at a reputed automobile startup. Possess excellent research and data assimilation skills.
 2. Desirous of the position of Senior Executive Support IT Engineer to provide base level support for handling word processing, hardware, printing, software installation, email, and operating system related issues within strict deadlines.

งานด้านกฎหมาย ทนายความ

ตัวอย่างจุดมุ่งหมายในการทำงานของ งานกฎหมายและทนายความ [ดูตำแหน่งงานว่าง] ก่อนนำไปใช้ อย่าลืมเปลี่ยนชื่อบริษัทและมหาวิทยาลัยในตัวอย่างนะครับ

 1. An accomplished lawyer with proven expertise in legal drafting, arbitration, company affairs, and labor laws. Desirous of a top-level position in a reputed law firm to assist clients with the professional skills gained in the past 8 years.
 2. 2 years of working experience as a Junior Advocate in District and Session Court (home development, land development, commercial property development projects). Seeking a more challenging role in a similar environment.
 3. Focused, confident, and committed Associate Lawyer. Interested in associating with major law firm committed to helping the aggrieved party (both individual and companies) by making optimum utilization of knowledge and rules of the Indian legal system.

รักกัน ชอบกัน แชร์บทความนี้ให้เพื่อนได้เลยครับ


บริษัทดีๆ ที่น่าทำงานด้วย

ฝากประวัติกับ BestJob.in.th
ฟรี! ไม่มีค่าใช้จ่ายใดๆ

กรอกประวัติของคุณกับเว็บไซต์ BestJob.in.th วันนี้ รับแจ้งเตือนงานมาใหม่ก่อนใคร และรอรับข้อเสนอตำแหน่งงานจากบริษัทชั้นนำได้เลย!